Padlófütéses lakásban milyen szönyeget lehet lerakni?
Nem szeretem a szönyegeket nagyon, de padlófütéses lakásba költözünk és a nappali járolapozva van mindenhol. nekem ez nagyon rideg még ha padlófütés is lesz. lehet egyáltalán szönyeget lerakni?
a szobákban laminált van az nem gond.
ha belegondolsz, akkor magadtól is rájöhetsz, hogy nem túl célszerű padlófűtésnél szőnyeget lerakni - ez olyan, mintha a kályhát burkolnád be hőszigetelő anyaggal...
ha mégis mindenképpen akarsz szőnyeget, akkor a lehető legvékonyabbat válaszd - de még így is csökkenni fog a fűtés hatékonysága, annak pedig a pénztárcád látja a kárát.
hát pont én is ettöl féltem
nem szeretem a járólapot lakásba, de hát ezt a lakást bérelni fogjuk, és minden más szempontbol ez a legmegfelelöbb.
parketánál semmi bajom nincs, söt a szönyeget sem szeretem, de kövön mászkálni és azon legyen mindig a lábunk olyan furi.
Nálam a ház nagy része köves: a nappali, ebédlő, konyha, fürdő, mosókonyha, folyosó. Amikor költöztünk, vettem posztó papucsokat, hogy majd abban fogunk közlekedni a kövön. A gyerekeket már a kezdetektől se lehetett rávenni a papucs/mamusz használatára (karácsonykor költöztünk), a feleségem is csak nyáron vesz papucsot, amikor nem megy a fűtés és hideg a padló! Ilyenkor kerülnek elő a mosható rongyszőnyegek is.
Itt fordítva van a dolog: a folyosóról a szobába lépve érezni, mintha hidegebb lenne (pedig nem), mert a szobában a padló leszigeteli a padlófűtést, és ez miatt nem érezni a feláramló meleg levegőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!