Nekem vannak elemek, amik tetszenek, pl. a régies, elegáns fotelek, a székek modern-antik közötti átmenete (antikra hajazó kárpit, berakások, de modern hajlított forma), a falak, virágdíszek, szőnyeg, csillár stílusa, függöny is tetszik, a térkép is a falon.
Ami viszont ellenszenves, az az arany szín, valamint az előtérben és a háttérben a modern asztalok.
Számomra is kissé színtelen. Szeretem a pasztellt, de egy kis fekete, vörös, bézs, kék, akármi igazán elférne rajta foltokban.
Az én szívemhez inkább a rusztikus áll közel:
Sok fa kő, puha anyag...annyira meleg, otthonos.
Szerintem szép, de nem otthonos.
Vendégként feszengenék, nehogy kárt tegyek a fehér szőnyegben, fehér kárpitban.
Háziasszonyként meg belegebednék a takarításába, hogy tényleg így nézzen ki. Hacsak nincs külön bejárónőd.
Minden fehér idővel beszürkül, a friss virágok pótlása feledésbe merül.
Szóval szép, csak nem élhető annyira.:)
már a stílustól is sikítófrászt kapok, nemhogy a színtelenségtől.
sokkal jobban bejönnek a fiatalos, otthonos érzést sugárzó lakások, a színek merész használata, a kényelmes, valódi használatra tervezett bútorok, a hivalkodástól mentes dekorációs elemek.
valaki biztos maga alá pipil ha meglát egy ilyet, de én egy múzeumban érezném magam egy ilyen helyen és nem otthon.
Szerintem túlságosan elegáns és nem praktikus. Keverdnek a stílusok, de van ami tetszik.
a kanapé és fotelek, a párnák, a függöny és az ebédlőasztal tetszik.
A szőnyeg is, bár ilyen színűt sose vennék.
A csillár kifejezetten nem tetszik, mert csicsás és mert arany. A székek sem tetszenek.
De imádnék egy ilyen nappalit :) Kedvükre nőhetnének a növényeim, meg elférnének a könyveim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!