Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek szép ez a nappali-...

Szerintetek szép ez a nappali-ebédlő? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 2. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem tetszik, mert túl fehér, túl sterilnek tűnik. Maga a stílus sem jön be, jobban szeretem az art deco vagy a future stílusokat..Ebben a nappaliban leülni sem mernék, mert félnék hogy foltot hagyok a kanapén, de enni sem mernék, mert félő, hogy a nagy igyekezetemben tuti leenném a fehér ülőkét..Nagyon zavaró ha minden ennyire fehér..
2014. febr. 2. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Nekem vannak elemek, amik tetszenek, pl. a régies, elegáns fotelek, a székek modern-antik közötti átmenete (antikra hajazó kárpit, berakások, de modern hajlított forma), a falak, virágdíszek, szőnyeg, csillár stílusa, függöny is tetszik, a térkép is a falon.

Ami viszont ellenszenves, az az arany szín, valamint az előtérben és a háttérben a modern asztalok.

Számomra is kissé színtelen. Szeretem a pasztellt, de egy kis fekete, vörös, bézs, kék, akármi igazán elférne rajta foltokban.

Az én szívemhez inkább a rusztikus áll közel:

[link]

[link]

[link]

Sok fa kő, puha anyag...annyira meleg, otthonos.

2014. febr. 2. 15:58
 3/9 Arimateia ***** válasza:

Szerintem szép, de nem otthonos.

Vendégként feszengenék, nehogy kárt tegyek a fehér szőnyegben, fehér kárpitban.

Háziasszonyként meg belegebednék a takarításába, hogy tényleg így nézzen ki. Hacsak nincs külön bejárónőd.

Minden fehér idővel beszürkül, a friss virágok pótlása feledésbe merül.

Szóval szép, csak nem élhető annyira.:)

2014. febr. 2. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:

már a stílustól is sikítófrászt kapok, nemhogy a színtelenségtől.

sokkal jobban bejönnek a fiatalos, otthonos érzést sugárzó lakások, a színek merész használata, a kényelmes, valódi használatra tervezett bútorok, a hivalkodástól mentes dekorációs elemek.

valaki biztos maga alá pipil ha meglát egy ilyet, de én egy múzeumban érezném magam egy ilyen helyen és nem otthon.

2014. febr. 2. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
egész jó.
2014. febr. 2. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Csak sajnos nem valami gyerekbarát megoldás.
2014. febr. 2. 18:57
 7/9 anonim válasza:
Nagyon elokelo\elegans.Nekem tetszik!:))
2014. febr. 2. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem túlságosan elegáns és nem praktikus. Keverdnek a stílusok, de van ami tetszik.

a kanapé és fotelek, a párnák, a függöny és az ebédlőasztal tetszik.

A szőnyeg is, bár ilyen színűt sose vennék.

A csillár kifejezetten nem tetszik, mert csicsás és mert arany. A székek sem tetszenek.

De imádnék egy ilyen nappalit :) Kedvükre nőhetnének a növényeim, meg elférnének a könyveim :D

2014. febr. 3. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:
nem "barátságos" nem otthonos
2014. febr. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!