Mosogatógépben mennyi az annyi? Mármint ami a terítékszámot illeti.
Mi hárman vagyunk, kicsi a kilences...
mert szűk, és nem fér el benne rendesen fazék, lábas.
ÉS nem tudom, befér-e főzőlap alá, de gondold meg, szívesen pakolásznád-e az éppen készülő étel mellett, fölött a koszos edényeket a gépbe.
Egy teríték egy lapostányér, egy mélytányér, egy salátás tányér, egy pohár, egy kanál, egy villa, egy kés alapesetben.
Szerintem mindenképpen megéri nagyobbat venni, mert a 12 terítékes alig fogyaszt többet, mint a 6-os (azaz a 6 terítékes gyakorlatilag ugyannyi áramot meg vizet használ, csak kevesebb mindent lehet beletenni) és a helykihasználás sokkal jobb nagyobb gép esetén.
Mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy magasabb edényeket is be lehessen tenni, és az evöeszköztartó kosarat ki lehessen venni.
A fözölap alá nem tenném, mert egyrész oda inkább a egy sütöt tennék, másrészt a fözölap valamennyire melegít is.
Amíg otthon laktam, a 12 terítékes gép átlag naponta megtelt. 5 fővel számolva.
Mivel az ember nem csak a szigorúan vett terítéket rakja bele, hanem a főzőedényeket is. Meg a tűzhelyrácsot, a kerámia szappantartót, ésatöbbi.
Főzőlap alá szerintem nem fér be, eddig csak olyat láttam, ahol a főzőlap belóg egy kicsit a szekrénybe. De nem is lenne praktikus, a mosogatógép fölött kell egy pultszakasz, ahova pakolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!