Ezt az órát milyen környezetben tudnátok elképzelni?
2014. jan. 22. 08:12
1/5 anonim válasza:
Igen. Nem való egy lakásba, sem családi házba.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem giccses.
El tudnám képzelni akár lakásba, akár családi házba, olyan helyen ahol elég sok levegős tér van, és más kovácsoltvas elem is akad. pl. lépcsőkorlát, polc, kandallórács, akármi. Szóval bezsúfolva nem mutatna jól, de ha megfelelő teret kap széltében és hosszában is, akkor nagyon is jó!!
3/5 anonim válasza:
ilyesmi nagy tágas nappaliban, előszobában, konyhában én el tudnám képzelni
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem gicsses,imádom az ilyen órákat.Én inkább kültéren tudnám elképzelni.
5/5 anonim válasza:
Haha, ilyenünk van az étkezőben!
Szép tágas helyiség, az asztal szintén kovácsoltvas+üveg, a székek kovácsoltvas, natúr párnákkal, van még egy szintén kovácsoltvas-üveg polcos szekrény, és egy rusztikus fa tálalaló, 1,5méteres.
Szóval rusztikus hangulatú a szoba, a bútorokhoz passzol. Eddig mindenki megdícsérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!