Hol találok olyan bárpultokat ( asztalnak) mint ez?
Figyelt kérdés
A konyhába szeretnék ilyen típusú bárpultot amihez bárszék kell mert a lakásban nem sok hely van és mivel folyton sietek ez ideális lenne nekem az étkezéshez.
2013. dec. 20. 16:59
1/2 dirtboy válasza:
az anyaga érdekel vagy hogy ilyet hol árulnak?
az anyagot munka pult néven keresd,ugyan az mint a /bútorlap/ hivatalosan forgácslap, csak ez vastagabb.
hogy kompletten hol árulnak ilyen pultot nem tudom, de asztalos gyorsan össze dob neked egyet vagy ha van ismerősöd akkor végül össze rakja akkor akár te megtervezheted a méreteket,keresel egy olyan helyet ahol nem csak árulják de méretre is szabják és él zárják neked.
ha ez mag van már csak össze kell állítani,házilag a fatiplis megoldás lesz a legegyszerűbb ha van fúród.
2/2 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :)
2013. dec. 20. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!