Januári Hóvirág kérdése:
Perzsa szőnyeg rojtozása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kézi csomózású, kb. 2X3 méteres perzsaszőnyeget kellene kitisztíttatnom illetve újrarojtoztatnom.Tudtok-e olyan helyet/"műhelyt", ahol mindkettőt elvégzik kevésbé hajmeresztő árakon. Elsősorban a Budapest XIII. ill. V., VI., VII., VIII. kerületek lennének a legjobbak, de távolabbi (fővároson belüli!) megoldásokra is nyitott vagyok! Nagyon köszi!!!2013. dec. 10. 08:42
1/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, lehet-e egyáltalán olyat, hogy újrarojtozni? Hiszen a felvetőszálak azok, amik kilógnak rojtként... De lehet kapni rövidáruboltokban házilag is könnyen felvarrható rojtsort. (Vagy le lehet vágni rövidebbre, vagy beszegni szalaggal.)
Ez a kis műhely pedig nem tudom, milyen drága más üzlethez képest, de már vittünk hozzájuk régi kézi perzsákat tisztíttatni és javítanak is.
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló! Hálásan köszönöm; nagggggggyon sokat segítettél!!!!!!!!!!! :)))
2013. dec. 11. 08:04
3/3 A kérdező kommentje:
...és természetesen, teljesen jogos a felvetésed: a szó szoros értelmében nem lesz újrarojtozás, legföljebb 'tatarozás' :))
2013. dec. 11. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!