Mi a neve annak a típusú konyhabútornak, ahol a felső részt nem kell a falra szerelni, hanem az alsó részen vékony kis oszlopokon áll?
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnénk a párommal, de nem tudom hogyan kellene rákeresnem a neten. Köszönöm!2013. dec. 3. 19:02
1/6 anonim válasza:
NEm tudom elképzelni, hogy milyenre gondolsz.
Olyat ismerel, ahol alul meg felül van két rész, de a felsö a falra van szerelve, illetve olyat, ahol a felsörész hozzá van direkt építve az alsóhoz, de ilyen oszloposat még nem láttam sehol.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy ismerősünknél láttunk olyat még évekkel ezelőtt.
Olyan képet/linket tudnál mutatni, ahol a felső hozzá van építve az alsóhoz? Megnézném milyen, lehet, hogy az is jó lenne. Köszi!
2013. dec. 3. 19:17
3/6 anonim válasza:
régen voltak ilyen fajta konyhabútorok,
talán a retró jegyében gyártanak vagy csinálnak hasonlókat megújjítva
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Country Kitchen, régi angol konyhák között keresgélj. Vagy a vidéki otthon.hu-n
6/6 anonim válasza:
Anno úgy neveztük, hogy " kredenc" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!