Csajok! Nektek mi van a szobátokban?
Figyelt kérdés
Mármint ilyen 13-18 évesekre gondolok ilyen tinisebb szobában mik vannak? díszek egyebek vagy az íróasztalotokon mi van, esetleg aki akar képet is mutathat. :)
Ilyesmire gondolok:
2009. nov. 22. 12:26
11/18 anonim válasza:
hát nekem nagyon nagyon bejön az a szoba, olyan igazi csajos szoba :P én is ilyet szeretnék. Amugy meg nekem semmi extra nincs a szobámba egy ágy plss macikkal, egy irosztal,tv,számitogép,s szekrény ráadásul a szobám szine valami halvány lila amiböl ki se lehet venni hogy lila és a butoraim is csak simma natur szinüek.
12/18 anonim válasza:
gusztustalan ez a szoba, nekem nem kéne. nincsenek extra cuccaim, de egy külön lakásban lakok.
L/17
13/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
az utolsónak meg hát nemtom lehet hogy te nem szereted a csajos dolgokat,szobákat :D
én szeretem :P
2009. nov. 26. 15:44
14/18 anonim válasza:
Én már megterveztem álamim szobáját az utolsó polcig, remélem majd egyszer megcsinálahtom a lányomnak
15/18 anonim válasza:
Bár már elmúltam 18, de a szobám ugyanolyan, mint 16 éves koromban. Melegsárga tapéta, beépített könyvespolc, ami egyben falként is működik, cseresznyeszínű ruhásszekrény, egy íróasztal, egy kisméretű TV, egy magnó, laptop, szék, egy sámli, a polcokon rengeteg könyv. A szoba maga egy 3x5 négyzetméter területű helyiség. Narancssárga függöny, füstölőtartók, szélharangok, földgömb, csobogó, sárga ágytakaró, egy szulamadár képe az egyetlen szabad falon, ablak.
16/18 anonim válasza:
az enyémbe van: tv,dvd-k, emeletes ágy:D,sminkek,íróasztal, video lejátszó de egybe dvd és cd is:D, régebben egy csomó poszter most már csak pár:) van még egy kép::D egy kicsi fehér szönyeg stb:D
17/18 anonim válasza:
Én nyáron fogom megcsináltatni a szobám, olyan igazi csajosra ( Pink, fekete, zebra minták stb...) Nekem ez jön be http://www.youtube.com/watch?v=slLgBQt4TGA&feature=related Valami ilyesmi lesz, csak nem ennyire rózsaszín + habos-babos..
18/18 anonim válasza:
Fu ez a szoba baromi jó az enyémhez képest !
azenyémben van egy ágy egy matrac ( a vendégeknek ) egy íróasztal egy laptop egy polc 4 szekrény ( a szekrényeken sok plakát:D ) + a padlás sok lim-lommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!