Gáz ha már tettem ki a lakásba karácsonyi díszeket?
ha ettől jobb lesz a közérzeted és a napjaid, akkor nem.
Ne mások véleményére adj! Csak örülj neki:)
Szerintem nem gáz,senkinek semi köze,hogy mit raksz ki a lakásodba,ráadásul ha ezzel javítod a hangulatod,közérzrtrd,akkor hasznos is.Gyújts minden nap gyertyát,főleg ha rossz a kedved.Nekem bejött.Amúgy 2 nap múlva Advent első vasárnapja van,ki kell(aki szokta) rakni a koszorúkat.Ez is dísz,akkor miért ne lehetne másféle Karácsonyi dísz is.Én is puccba vágom a lakást vasárnap.Szerintem a Karácsony a legszebb ünnep,főleg ha végre mindenkinek a szeretetről szólna,nem pedig arról,hogy ki mit kap és mit rak a fa alá.
Szóval szerintem ne törődj senki véleményével,az a lényeg,hogy jól érezd magad a közegedben,főleg ha az otthonodról van szó.
Nálunk a suliban (Waldorf), ahol aktív szülő vagyok, Márton napi ünnepségtől(nov. 07.) totális a készülődés. Szépen fokozatosan. Előkerül az illatgyertya, varrok az asztalra valami csillagosat-szivecskéset, most hétvégén gyertyát kell már gyújtani az adventi koszorún, tehát ez is elkészül szombaton.
Szóval nem "gáz", mindenki akkor kezdi ünneplőbe öltöztetni az otthonát, amikor érzi annak hangulatát.
Üdv Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!