Viaszosvászon terítőt hol tudok venni? Nem öreganyásat.
Figyelt kérdés
Modern lakásba kellene, nem cseresznyemintás meg ilyenek. Nappaliban van az étkező is, úgyhogy ne legyen túl konyhai jellegű. Tök jó lenne, ha pl. bambuszmintás lenne vagy még a kávémintás is szóba jöhet. Elég válogatós vagyok, úgyhogy ne hagyjátok abba az ötletelést, sosem elég. :)2013. nov. 17. 07:24
1/4 anonim válasza:
Nálunk a 100 Ft-os boltban nagy a választék.
2/4 anonim válasza:
Jysk, OBI, Baumax, Praktiker, stb..
Ezekben mind méretre vághatod. Vannak nagyon jó mintásak és színek.
Én spec. itt veszem őket és utána átszabom az ovális asztalomra.
3/4 anonim válasza:
Nálunk a piacon mindig van. Nagy a választék, mégis nagyon nehéz nem öreganyásat találni.
4/4 anonim válasza:
Itt Csepelen a Vasedényben már kétszer is sikerült jót vennünk (világos krémszínű alapon fűszernövények, latin névvel). Szerintem nagyon szép és nem öreganyás. Ha válogatós vagy, legjobb, ha több boltot végigjársz, biztos találsz kedvedre valót. Láttam már bambuszmintásat életemben, úgyhogy nem reménytelen a dolog.
Ötlet 2: veszel egy öreganyásat, és ráteszel valami textilterítőt. Így az asztalt meg tudod védeni a karcoktól, kifolyó víz általi felpúposítástól, persze nem lesz annyira egyszerű tisztítani, mintha csak viaszosvászon lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!