Luiji1960 kérdése:
Üdv mindenkinek! Mi a véleményetek a gránit mosogatóról?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 21:27
1/3 anonim válasza:
Van az a konyha, ahol akar meg jol is mutathat, de szerintem nagyon serulekeny, egyszer ejtesz bele valamit es kuka.
2/3 anonim válasza:
szép, kemény, csak valami savval tönkre ne tedd.
3/3 anonim válasza:
Csak a neve gránit. A valóságban gránitőrlemény műgyantába ágyazva. Nem sérülékenyebb a más mosogató medencékhez képest, csak az ára bosszantóan magas. Tudva azt, hogy a sírköves szemetét (vágási maradékát) adják el nekem aranyárban...
Mondjuk általában kapható ugyanebből az anyagból csap is, és úgy már összhatásában egész pofás. Nekem legalábbis az inoxhoz képest sokkal jobban mutat, és takarítani is egyszerű, jól bírja a fertőtlenítő szereket még úgy is, hogy este fújod le velük, és reggel öblíted le róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!