Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan díszítsem ki?

Hogyan díszítsem ki?

Figyelt kérdés
A feladatom az,hogy egy 11 éves lánynak a szobáját díszítsem ki jobban..Alapból közepes méretű a szoba,legtöbb helyet a szekrények és egy cserépkályha foglal el..Na,meg az ágy..1-2 poszter van már a falon,ill.szekrényeken,de nem tudom,hogyan lehetne jobban feldobni az egészet. A fal fehér színű. Azért nem tudom,hogy hogyan lehetne,mert ezek a 11 évesek a kamaszkorba vannak már,s nem tudom,hogy nekik mi manapság a 'menő'. Légyszives ide írjatok,ne üzenetbe. :) Ha jó ötleteitek vannak,osszátok meg másokkal is!Előre köszönöm! :) Üdv!
2013. okt. 6. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a lánytól függ, hogy mit szeret.

Milyen alkalomból lett a feladatod kidíszíteni a szobáját? Valami egyszeri dekorációra gondoltál vagy maradandóra?

Ha ez utóbbi, jó lehet a falmatrica, egy feltünőbb lámpabúra (pl. színes rizslámpa), faliújság (ahol a barátok, kedvencek fotói cserélődhetnek), szobanövények díszes kaspóban, textilek cseréje (függöny, szőnyeg, ágytakaró, párna), mintás tároló dobozok, kosarak ékszereknek, mütyöröknek, tükör vagy bármely kimustrált bútor újrafestése... De mielőtt bármit végérvényesen megváltoztatsz, azért jobb, ha kikéred a lakó véleményét és együtt mentek vásárolni, vagy készítsd el / vedd meg a fent felsoroltak valamelyikét ajándékba.

2013. okt. 6. 15:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Húú.. :) Ezek nagyon jók,köszönöm szépen..Egyébként a feladatom azért lett,mert a lánynak az édesanyjával barátnők vagyunk, és ez egy tartozásom,mivel a padlásomon nemrég találtunk sok ilyen dolgot amúgy is. De ez itt már egy másik sztori..A lényeg,hogy köszönöm! :)
2013. okt. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!