Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A hűtőszekrényt lehet hosszabb...

A hűtőszekrényt lehet hosszabbítóra kötni?

Figyelt kérdés
Az albérletben a konyhában egy olyan konnektor van, ami szóba jöhet a hűtőnek, ugyanakkor túl magasan van, és a hűtő kábele nem ér fel oda. Hosszabbítóval tudnánk csak megoldani a dolgot. Ilyet lehet?
2013. okt. 5. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet.
2013. okt. 5. 17:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Az összes háztartásban előforduló eszközt lehet hosszabbítóról/elosztóról működtetni.
2013. okt. 5. 17:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Arra azért ügyelj, hogy földeléses/védőérintkezős legyen a hosszabbító.
2013. okt. 5. 18:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet ! A falban is többször kötötték a vezetéket , vagy úgy gondoltad egy vágatlan stabil szál fut egészen a hűtőig :DDD A hűtőtől nem is félnék nem nagy felvevő,,, de egy mosógép,mikró , 1600w-os porszivó , 800w-os erőmű játék PC,,, bombabiztos a légkondi :))
2013. okt. 5. 20:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy megkérdeztem, nem akartam hülyének tűnni, de inkább rákérdezek, főleg, hogy egyetlen, amit a témával kapcsolatban találtam, az egy zanussi hűtőnek a használati útmutatója neten pdf formátumban, ahol pl. azt írták, ne dugja hosszabbítóra. És mivel nekünk is zanussi van, elbizonytalanodtam.
2013. okt. 5. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:
A földelés csak akkor kell ha a készülék megkívánja,mert ma már a háztartási készülékek 90%-ánál nem kell földelés. Ha a dug villa földelt akkor kell,ha nem akkor értelemszerűen nem. Pl:porszívó 1800W és nem földelt a gyári dug villa ,pedig mindig kézben van használatkor.
2013. okt. 6. 10:46
 7/11 anonim válasza:

Kerdezo:

Nehogy mar te kerj elnezest egy paraszttol, aki leugat!

Biztos te is tudnal olyat mondani neki, amirol lovese sincs. Persze ez az archetipus mindig eloadja magat, s ha valamit nem tud megprobal mellebeszelni, mint a diak, aki nem keszult a feleletre, s a vilag minden kincseert sem vallana be, hogy valamit nem tud. Bocs az Offert!

2013. okt. 27. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Scavenger

Inkább a helyesírásodat ....... :DDDDDDDDDDD

2013. okt. 27. 09:49
 9/11 A kérdező kommentje:
A helyesírásával semmi gond nem volt, annyi, hogy angol billentyűzetről írt, és nem volt a magánhangzókon ékezet. Én így is megértettem a mondanivalóját.
2013. okt. 27. 11:20
 10/11 anonim válasza:

Egy vesszot kihagytam, es szoismetlesem volt. :D

Vicces, h mennyi Gretsy Laszlo jar erre az oldalra.

Tenyleg hasonlitaniuk kene az ilyeneknek ra legalabb egy dologban. Az elethez valo viszonyaban. >:D

2013. okt. 28. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!