Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Egy franciaágyban melyik a...

Egy franciaágyban melyik a jobb a rugós vagy a szivacsos?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
egyik se igazán. a szivacsost kifekszed, és hepehupás lesz, a rugós egy idő után nyiszorog, nyekereg. nekünk mindkettőhöz volt szerencsénk. aztán kidobtuk, és ágykeretet vettünk normális matraccal. a matracra 50 év garanciát adtak.. :))) kemény matrac, "emlékezőhabos", azaz reggel mikor felkelünk róla, visszanyeri eredeti alakját, és a gericnek is nagyon jót tesz.
2009. nov. 8. 10:27
 2/10 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Vagy ha az túl drága, vegyél fedőmatracot!
2009. nov. 8. 14:27
 3/10 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül kb. egy olyan matrac?
2009. nov. 8. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
kb. 50 ezertől már lehet jókat kapni. miénk 180 ezer volt (első hozzászóló)
2009. nov. 8. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:

a rugós a legrosszabb. A szivacs már jobb, de hosszútávon a gerinckímélő matrac a jó. Mi is emlékezőhabos réteggel ellátott vákuummatracot vettünk, 100e volt :-( de fantasztikusan jókat alszunk rajta. (ha megengedhetitek magatoknak, akkor ezen nem érdemes spórolni, a napok több mint negyedét ágyban töltjük.)

mi itt vettük, egészségpénztári számlára is lehet venni:

[link]

2009. nov. 9. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:

mosz nézem, hogy a matracosnál jó minőségű matrac már van 60.000 körül. Ha most vennénk, szerintem ezt vennénk.

[link]

lehet, hogy ez is jó

[link]

2009. nov. 9. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

jesszus, az én ágyam 40ezer volt matraccal együtt.

matracot pedig már 20-30ért is lehet kapni, pl jysk-ben. és nem rossz minőségűek.

2009. nov. 10. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:

anyukám is ezt mondogatta, amíg karácsonyra vettünk nekik egy gerinckímélő matracot, azóta sokkal jobban alszanak, és sosem fáj a hátuk. Már másképp áll a kérdéshez.

(Persze, változó, kinek mi éri meg. Nekem speciel mindentől megfájdul a hátam, és egy iskolai papírgyűjős nap után, amikor reggeltől estig cipekedtem, megmozdulni se bírtam. 15p-re lefeküdtem a jó kis matracomra és utána már nem fájt. Ezt nem oldja meg a 40ezres matrac.)

2009. nov. 10. 20:06
 9/10 anonim válasza:
Mi csoda igények:D de lehet hogy van benne valami mert én kifejezetten rosszul alvó vagyok az én francia ágyam az ojan hogy kb 70 centinként elhelyezett deszkákra van feszitve egy textil és azalatt van egy szivacs (nah ijet ne vegyetek mert lehet hogy olcsó de egy idő utána deszkák kipuposodnak a sorbol és nagyon hátfájós leszel)
2009. nov. 17. 19:10
 10/10 anonim válasza:
nekem mind1 csak kényelmesen lehessen rajta aludni...
2010. aug. 17. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!