Milyen konyhatervező programot töltsek le?
Figyelt kérdés
Egy (saját) konyhát kellene megterveznem, de amit letöltöttem nagyon lassú és nehézkes. Nincsenek előre elkészített modulok...stb. Melyiket ajánlanátok?2013. szept. 12. 11:14
1/3 anonim válasza:
én a google sketchup-ot szoktam használni
nagyon egyszerűen kezelhető, kb 1 óra alatt bele lehet jönni
viszont ott sincsenek előre elkészített darabok (legalábbis nem bútorelemek és mdf lapok), de kész bútorokat letölthetsz egy ingyenes adatbázisból, ahol sok olyan bútor megtalálható ami a nagyobb bútoráruházakban kapható (pl ikea)
3/3 Sanyimester válasza:
IKEA, vagy KitchenDraw. Mindkettőben vannak kész bútorok.
Az IKEA egyszerűbb, azonnal használható tanulás nélkül, de csak néhány bútor típus van benne fix méretetekkel.
A KitchenDraw egyszerű profi tervező, bonyolultabb mint az ikeás, viszont minden bútorméret beállítható igény szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!