Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen konyhatervező programot...

Milyen konyhatervező programot töltsek le?

Figyelt kérdés
Egy (saját) konyhát kellene megterveznem, de amit letöltöttem nagyon lassú és nehézkes. Nincsenek előre elkészített modulok...stb. Melyiket ajánlanátok?

2013. szept. 12. 11:14
 1/3 anonim válasza:

én a google sketchup-ot szoktam használni

nagyon egyszerűen kezelhető, kb 1 óra alatt bele lehet jönni

viszont ott sincsenek előre elkészített darabok (legalábbis nem bútorelemek és mdf lapok), de kész bútorokat letölthetsz egy ingyenes adatbázisból, ahol sok olyan bútor megtalálható ami a nagyobb bútoráruházakban kapható (pl ikea)

2013. szept. 12. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az Ikea-t!

[link]

2013. szept. 12. 19:03
 3/3 Sanyimester ***** válasza:

IKEA, vagy KitchenDraw. Mindkettőben vannak kész bútorok.

Az IKEA egyszerűbb, azonnal használható tanulás nélkül, de csak néhány bútor típus van benne fix méretetekkel.

A KitchenDraw egyszerű profi tervező, bonyolultabb mint az ikeás, viszont minden bútorméret beállítható igény szerint.

2013. szept. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!