Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel dekoráljam a babaszobába...

Mivel dekoráljam a babaszobában a szekrényt?

Figyelt kérdés
sajnos,bababútorra nincs pénzünk.van egy fekete-fehér szekrénysor,amiről el szeretném tűntetni a feketét és a fehér részét színesebbé tenném.kislánynak.
2009. nov. 3. 16:38
 1/5 anonim válasza:

Szerintem, ha "tönkre tehető" a bútor, nagyon szép öntapadós tapétákat lehet már kapni, akár rózsaszínes árnyalatút és mintásakat egyaránt. A fehér részre pedig nagy méretű mesefigurás levonókat tennék, vagy virágokat. De akár festhetsz is rá különböző mintákat ami mondjuk harmonizál az öntapadós tapétával. Vagy ha polcos része van, akár apró textilből gyártott virágokat is lógathatsz le rajta.

Vagy másik: Én vettem ilyen műanyag foszforeszkálós csillagokat (40 db van egy csomagban, és különböző méretűek) Azt ragasztgattam a szekrényre. Éjjel páratlan látványt nyújt!

2009. nov. 3. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jó,köszi.
2009. nov. 4. 15:01
 3/5 anonim válasza:
Én is bevonnám a feketét s a fehéret www.mesedekor.hu oldalról mintáznám vagy.www.opitec.hu ablakképek
2009. nov. 9. 20:02
 4/5 anonim válasza:
a fólia szerintem is jó ötlet.Esetleg fehér fólia+diavetítővel rávetítesz vmi mesefigurát és körbe rajzolod,kiszínezed...persze ehhez idő kell.
2010. júl. 16. 00:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. júl. 17. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!