Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a konyha?...

Milyen színű legyen a konyha? Nálatok milyen?

Figyelt kérdés
Hétvégén le szeretnénk festeni a konyhafalat, de fogalmam sincs még, hogy milyen színű legyen. Eddig fehér volt, most színeset szeretnék.

2013. szept. 10. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk halvány sárga.

De szerintem ne az alapján dönts, hogy a válaszadóknál milyen színű, hanem ülj le egy kicsit a konyhában és merengj el azon, hogy milyen szín menne a bútorokhoz, csempéhez, padlóhoz. Esetleg tehetnél fel képet és akkor könnyebb lenne válaszolni.

2013. szept. 10. 19:02
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem az alapján akarok dönteni, csak támpontot szeretnék, mert amúgy tök semleges szín ott minden.

A csempe, padló fehér-szürke, a bútorok pedig világosabb barnák. A hűtő, mikró, tűzhely is fehér. Összeolvad minden, ezért is szeretnék valami színt, ami feldobná.

2013. szept. 10. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk halványzöld, nagyon jól néz ki a fehér bútorokhoz.
2013. szept. 10. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pörköltszafttal és kávéval van feldobva. :D
2013. szept. 10. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Türkííz :)
2013. szept. 11. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát 3.as ezt jol megmondtad!!! :) :) Egyébként nálunk a konyha narancssárga szinű, barna butor van benne a tüzhely. gőzelszovó, mikro szintén fehér, a lapok babmusosak! Nagyon meleg otthonos.. :)
2013. szept. 11. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan mondtam meg? Sokan nem hiszik el, hogy a fehérhez megy a halványzöld. El akartam oszlatni a kétségeket.
2013. szept. 11. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jujj félreirtam! Bocsánat! ahl a pörköltszaftos meg kávés válasz van, azon jot mosolyogtm!! Gyönyörű lehet a konyhád, nekünk a háloszobánk világos zöld, és majdnem ugy volt, hogy fehér butorokt veszünk bele..
2013. szept. 11. 16:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket! :) A szaftoson én is jót mosolyogtam, de milyen igazat írt! :D :D

Nálunk is halványzöld a hálószoba, az előszobát tejeskávéra szeretném, azt is most festjük. A párom mindenképpen valami meleg színt szeretne a konyhába, ezért a sárgán (nem rikítón) gondolkodunk, ha már ilyen "föld" színekkel van/lesz tele a ház :)

2013. szept. 11. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk két szemközti fal napsárga, a mellette levő kettő valamivel halványabb és krémesebb hatású.
2013. szept. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!