Narancs szinű karácsonyfa diszhez melyik szin illik még? Arany? KInek milyen lesz a fája?
Az a csokibarna és árnyalatai. Az úgy nekem nagyon teccik. De a zöld és narisárga is teccik. Én kb. 2féle színt szoktam a fára rakni. Nekem úgy teccik. Idén remélem sikerül gyögyházfehéret venni még, bár idén nem olyan lesz a fa, mert tavaly ezüstfenyő volt fehér és átlátszó, kevés kék dísszel.
Eddig van piros, arany, zöld, narancsos barnások, és régifajta vegyes díszek.
Narancsszínhez én gyöngyházas fehéret (a legszebb ilyen árnyalatot a Kikaban láttam!) vagy pirosat tennék. A gyöngyházzal elegáns, a pirossal meleg, barátságos hatása lenne.
A mi fánk mindig hagyományos, "potyogós" és tarka-barka. Így szoktam meg még gyerekként. Igaz, hogy sokat kell takarítani, de nekem megéri. Finom illatos és csodálatosan csillognak a régi és az új díszek a szivárvány minden színében, minden elképzelhető formában.
Mi mindíg normann fenyőt veszünk és csak arany díszeink vannak. Szerettem volna mellé idén bordót venni, de olyan drágák, hogy nem lesz más csak az arany. De nagyon szép mindíg. Legalábbis nekünk és a hozzánk betérőknek mindíg tetszett eddig.
Amúgy a narancs színhez én is meleg csoki barnát, vagy ezüst színt tudnék elképzelni.
Nálunk mindig piros-arany a karácsonyfa. Az olyan hagyományos.
Narancshoz én is zöldet esetleg ezüstöt tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!