Berendeztem a lakásom úgy, hogy minden fekete fehér
Fehér a járólap, a falak. Fekete az összes asztal a házba. A bútorok is feketék. A polcok fehérek. A székek is fehérek. Az ágyam tartó keretje fekete, de a takaró fehér és a párna is. Amikor a szüleim átjönnek, azt mondják, hogy olyan minden mintha minden olyan hideg lenne.
Nektek mi a véleményetek a fekete-fehér dolgokról?
2013. júl. 11. 00:08
1/7 anonim válasza:
Én a természetes színeket szeretem, nem érzem magam kellemesen fekete-fehér környezetben.
2013. júl. 11. 00:28
2/7 anonim válasza:
Szeretem a fekete bútorokat, de csak fekete-fehér túlzás, zavaró, valóban hideg hatású.
Ez pl. kifejezetten tetszik, de itt is van kísérőszín:
És az ilyen színvilághoz nagy, világos tér kell. Egy panellakásban nem fog működni.
2013. júl. 11. 01:51
3/7 A kérdező kommentje:
Nem panelban lakok, hanem családi házban csak én azt is lakásnak hívom :)
2013. júl. 11. 10:12
4/7 anonim válasza:
Én szeretem a vidám szineket,nem szivsen laknék veled.
Imádom a vörös sötétítőm, a bézs ágyneműm,a mintás szőnyegem,a bordó bútoraim, a narancs tányérjaim,stb.
Szinek nélkül depressziós lennék.
2013. júl. 11. 11:48
5/7 anonim válasza:
Láttad Csobot Adél lakását? Egyszer mutatták a fókubszan. Most tegyük félre ezt a szeretem-nemszeretem dolgot! Naszóval! Az ő lakása is ilyen fekete-fehéres volt. Ő úgy dobta fel, hogy például szines képeket tett ki a falra, szinesek voltak a kanapéján a párnái, a függönye-ha jól emlékszem-fekete alapon fehér pöttyös volt, és egy piros szalaggal kötötte meg. Nagyon hangulatos volt, de most egy képet sem találok róla!:(
2013. júl. 13. 23:36
6/7 anonim válasza:
Színes textíliákkal, képekkel, kiegészítőkkel fel lehet dobni, esetleg sok növénnyel. Én is ilyen lakást szeretnék majd. :)
2013. júl. 14. 17:17
7/7 anonim válasza:
Rakj színes köröket a falra, nagyobb, kisebb, lehet csíkos, vagy pöttyös, mintás vagy sima.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!