Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyibe kerülnek az olyan...

Mennyibe kerülnek az olyan rolók, amik nem engedik át a fényt, és hőzáróak?

Figyelt kérdés

tetőtéri ablakra szeretnék olyat vásárolni, praktikerben voltam régen, ott volt...nem tudja vki h mennyibe kerülnek és h milyen színben vannak? (neten nem találom)

Obi-ban is vannak ilyenek??

2013. jún. 20. 18:07
 1/3 TappancsMancs ***** válasza:
Találsz neten, írd be, hogy "roló ár" és ha nincs is mindenhol de találsz majd friss árakat. Érdemes alaposan körülnézni, mert van választék és árkülönbségek is. Színben amit láttam nemrég (neten) amik alap arra jobban számíthatsz, mint mondjuk fehér, fekete, világos- és sötét barna. Lehet ennél több szín is. Egy tipp hogy a rolón kívül van sok hasonló ami nem roló hanem más féle árnyékoló. A roló (nekünk van) előnye, hogy vastagabb így a fehér is jobban árnyékol, de hátránya hogy körülményesebben tisztítható, "nehéz" felhúzni más árnyékolókhoz képest, leengedve túl sötét (elég lenne egy vékonyabb valami is). Ha érdekel mik vannak még írd inkább azt a keresőbe "árnyékoló ár". Így használat után (jó pár év) a roló nehézkes, túlárnyékol...
2013. jún. 20. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:

igen, pont azért szeretnék rolót :) most egy olyan van fent az ablakomon, ami a két szélén beengedi a fényt és az utcai lámpa pont bevilágít

azért szeretnék hőzárót, mert ilyenkor nyáron nagyon felmelegszik a szobám az ablak miatt (egyik ismerősömnél láttam ezt a rolót, amit én is keresek és nagyon jónak találom, ő is amiatt vette, amiért én is szeretnék)

Praktikerben láttam talán 30.000-ért, de reménykedem, hogy van vhol olcsóbb is, de ugyanolyan jó

amúgy Velux tetőablakom van :)

köszönöm a válaszod!!

2013. jún. 20. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:

jajj találtam egy remek oldalt :O 22 % kedvezményt adnak :)

már csak a pontos méretre kell rájönnöm, h melyik is való az én ablakomra :D

[link]

vmelyik M08-as :D

2013. jún. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!