Jók a vízágyak? Könnyen kilyukadnak? Van valami különleges dolog ami kell hozzájuk?
Nekem vízágyam van, és imádom! Annyira kényelmes, jó rajta aludni, legszívesebben fel sem kelnék belőle (bár én jó alvó vagyok ;) ).
Nem lyukad ki könnyen, persze nem kell tűvel aludni :) Milyen különlegességre gondolsz? Ápolók kellenek hozzá, ha érdekel mesélek részletesebben is.
Én is jó alvó vagyok, hogyha hívnak telefonon még kb arra sem ébredek fel , szóval nem az alvás problémák miatt szeretnék hanem csak kíváncsiságból.
Nem tudom, mondjuk ilyen vizmelegitö pl van hozzá vagy van ilyen egyáltalán ?:)
Vizet azt kell benne cserélni? Vagy azt nem kell mert benee lehet 1 évig is ugyanaz attól még semmi baja se lesz?
Persze van alatta vízmelegítő, ilyen konnektorba dugós kütyü.
Erre jön rá egy műanyag "lepedő" vagy "ponyva" vagy minek nevezzem, szóval ha véletlen ki is lyukadna, nem folyik szét a víz a szobában.
A vizet nem kell cserélni sosem (csak ha szétszeded az ágyat), félévente kell önteni bele olyan folyadékot, ami meggátolja, hogy a víz elöregedjen, és 3-4 havonta kell a matrac tetejét áttörölni ápolókrémmel.
Az egészet pedig körbeveszi egy puha huzat, ami mosható.
Remélem érthetően írtam :)
Nekünk is van.nem lyukadhat ki, ha csak nem szúrkálod késsel:)
Mi Pesten vettük egy jó fél éve,akciósan a vízágyat és az ápolókat is.De talán ha kéred az ápolókat amikor aktuális kiszámlázzák és ki is postázzák neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!