Ennyi idős voltam, amikor olyanra rendezhettem be a szobámat, amilyenre akartam..
telt sárga falak, dió bútorok... szép polcok, amire elrendezhettem a könyveimet, a szekrénysorba pedig elfértek a többi holmijaim.
egy ősrégi fa íróasztalt saját kezűleg újítottam fel..
zöld szőnyegem lett (amit szerintem jobb lett volna laminált parkettával helyettesíteni)
egy kicsit fiús lett, de szerettem....
már régen volt (tegnap 13 éve:)), amúgy, de akár most is megállná a helyét, egyik bútorom sem olyan volt, ami később "kimegy a divatból"
most amúgy a letisztultabb berendezést kedvelem felnőttként, a lakásunkat úgy rendeztem be: a háló olívazöld, a nappali egyik fala pedig lila.
Szeretem az egyedi dolgokat, ötleteket, ezek a dolgaim már 13 évesen is megmutatkotak...ráadásul most is van átalakított átpácolt felújított bútor a lakásban:)
hagyd érvényesíteni az egyéniségedet, vedd figyelembe a szobád tulajdonságait...eszerint dönts, ha van lehetőséged...
jah és gondolj arra, hogy most 13 vagy, de 3-4 év múlva már 17 akkor is állja meg a helyét a szoba, mert nem tudhatod mikor lesz lehetőséged újra átfesteni, esetleg berendezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!