Álló, avagy állítható asztalt hol lehet kapni Magyarországon?
Otthonról dolgozom, és gondolkoztam egy olyan asztalon, ami mellett állva lehet végezni a munkát. Lehetőleg azért ne kerüljön baromi sokba. Eddig csak 130 körül találtam... Egyéni megoldások is érdekelnek. Pl dohányzó asztal alá, stb.
Ilyesmire gondoltam: [link]
És te komolyan állva akarsz munkát végezni? Mondjuk napi sok órában?
Én egyszer álltam végig két napon keresztüly, nyolc-nyolc órát. Pontosabban időnként tíz-tizenöt lépéssel odébb álltam. Este alig bírtam hazamenni, úgy fájtak a lábaim.
igen, persze néha közben leülnék pihenésképp. tapasztalokat olvastam, ott más is hasonlókat tapasztalt, mint te, de ez pár nap után már elmúlik. amúgy azóta tesztelem, asztalra tettem döntve egy éjjeliszekrényt, eddig bevált, bár a sarkam néha fáj. az eltunyulást akarom legalább így elkerülni, ha már lusta vagyok pl többet sportolni... :)
most épp ezen gondolkozom: [link] de fura lenne folyamatosan a falat nézni, plusz mi van ha véletlen lebukik és leesik róla a monitor... nem lenne jó móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!