Létezik egyáltalán ilyen sarok ülőgarnitúra?
Sajnos egészen pontos elképzelésem van arról, hogy milyet szeretnék, de egész egyszerűen nem találok...feltúrtam már a netet, de semmmi...hátha itt vkinek pont ilyen van és tud segíteni:
-sarok (közepes méretű)
-ágyazható
-süppedős, tehát nem rugós és nem szivacsos
Rugós és szivacsos változatban tengernyi ágyazható sarokgarnitúra kapható, de süppedősben...
Ikeában találtam egy nagyon jót, a 3 személyes kanapé változat ágyazható, de a sarokgarnitúrája már nem...a fene sem érti...
Ilyen pihe-puha kellene:
Menj vissza az üzletbe, beszélj velük, rendelj náluk egyedi db-ot az általad itt leírt feltételekkel.
Én pl. úgy vásároltam a saját sarok-garnitúrámat: az üzlet beszélt a gyártóval: a kiválasztott tipust, az eltéréseket rajzban, részletes szöveges útmutatóval, méret-megjelöléssel elküldtea gyárttónak az egyedi megrendelésemet.Persze előtte telefonon lebeszélte velük. Kb. 2 hét múlva leszállították. Még a kárpit-anyagot is én választottam ki az üzletben levő minta alapján.
Persze ezt egy "vidéki" kisváros bútorüzlete vállalta fel, ahol rajta kívül "csak" 2 konkurencia van, és nem akarta, hogy majd a másiknál vegyek valamit :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!