100Ft-os boltban lehet kapni evőeszközt?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen minőségű?2013. máj. 10. 14:10
1/5 anonim válasza:
legtöbbe lehet kapni,de én max villát , kanalat,kiskanalat vennék ,mert a kés az olyan is amennyiért veszed 50-150 ft 1 db ,ha 1 alkalomra kell a kés akkor lehet venni annyit talán kibír de hosszú távon nem ajánlatos kést venni 100ft os boltba kanál + a villa csak nem romlik el :D
2/5 anonim válasza:
Én amíg kolis voltam, csak ott vettem. A kést is. Egész normális kést is lehet kapni, olcsón. Egy baja van, hogy életlen, de egyszer megéleztem, tartotta az élét két hónapig. Persze itthonra vettem egy normálisabb késkészletet.
3/5 anonim válasza:
lehet,de nem mind jó minőségű. én egyszer pont késeket vettem, szép erős anyagból voltak, míg a mellette kirakott kanalakat a tekintetemmel eltudtam volna hajlítani,és még csak Uri Geller sem vagyok
4/5 anonim válasza:
100 forintos boltokban mindent lehet kapni, sz..rtól a repülőig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!