Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyire van kereslet a...

Mennyire van kereslet a festok kepeire? Anyagkoltseggel, munkaidovel anyagilag megeri festegetni? Mennyire nehez kitanulni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondoltam, hogy hires festo legyek, Kiallitasokra menjek, hanem lakberendezesi celbol, eladasra szant festmenyeket keszitenek megrendelesre kulonfele temaban. Tehat mint szakmara gondolok itt amit egy jo minosegben kitanulnek, de nyilvan nem olyan magas foku muveszetre gondolok mint picasso stb.
2013. máj. 5. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Van rá igény, de azért ügyesnek kell lenned. A felső középosztálynál például még mindig divat portrét festetni, de ehhez már nem árt, ha egy iparos szintnél jobban csinálod. Persze Picassonak se kell azért lenned :)

Ha érdekel, tanuld ki, végül is nem vesztesz vele semmit. És ha szerencséd van, még fix állásban is elhelyezkedhetsz, azt hiszem,például az Operaház pont most vett fel díszletfestőket.

2013. máj. 5. 12:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt! Inkabba csak tajkepekre, csendeletre gondoltam, kismama vagyok, tavmunkaba gondolkodom, nem elmenos portrefestosre. Csak ezeket a kepeket adnam el, nem tul sokert, csak ami meg megeri. Persze ha sikerulne kitanulnom...
2013. máj. 5. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!