Egy ilyen szekrényt körülbelül mennyiért lehetne eladni (kép alant)? Kb.2 méter magas, tiszta fa szekrény.
2009. szept. 28. 16:19
2/13 anonim válasza:
sztem max 1000-1500ft ha megveszik.
3/13 anonim válasza:
Talán egy ezres. Ha egyáltalán kell valakinek.
4/13 anonim válasza:
Szerintem örülj hogy nem kérnek pénzt azért, hogy elviszik tőled!
5/13 anonim válasza:
1 Ft, de már kerekítünk!!!!;)
7/13 anonim válasza:
Jól mondják a többiek. Mi is 1000 Ft-ért adtunk el egy hasonlót.
8/13 anonim válasza:
echte szoci borzadvány... nekünk is volt ilyen, kettő is.
ezt max egy cigány venné meg, de ő se adna érte sokat...
9/13 anonim válasza:
Neharagudj de szerintem ezt nemfogja megvenni senki!1 ez nem tiszta fa csak vékony fa a külső burkolata!!!!!dádimnek ugyan ez van, most mivel széttört látszik hogy a közepe pozdória a külselye igazi fa. miis azthittük hogy igazi fa!én inkább eltüzelném többet érsz vele!
10/13 anonim válasza:
amugy aki azt írta,hogy a cigány megvenné bunko mert a cigány sem rakná be a házba ilyen neki is van vagy jobb is ,inkább eltüzelné!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!