Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Házépítéssel kapcsolatban...

Házépítéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni ért hozzá valaki?

Figyelt kérdés

Olyan ikerházat inkább ugy mondanám hogy egy kertben lévő 2 külön álló nem emeletes házat szeretnénk amibe van: az egyik épületben 1nagy szoba,1fél szoba,fürdö,konyha, a másik épületben ugyanez. Igazából néztem az interneten de ilyesmi házat nem nagyon találtam vagy ha találtam is hasonlót akkor nagyon drágán 10 millio felett mind szinte.. Arra gondoltam hogy jobban megérné e ha építkeznénk.. ugye ahhoz telek is kell elég egy kis telek nem kell nagy..de igazából nem nagyon értek hozzá. elképzeléseimet a házzal kapcsolatban leírtam. és ami még fontos hogy most van 3 millió félrerakva kezdésnek, és aztán jövöhonaptol havonta 500.000.ft-ot tudnék a építkezésre szánni. Nem tudom hogyan működik meg mennyi időbe telne de lehetőleg minél hamarabb elszeretnénk innen költözni ahogy vagyunk.(kis lakás :2család)

Olyan emberek tanácsát várom akik értenek hozzá. és mennyi időbe telne ez az egész? bútorok,gépek,berendezés az meg lesz oldva..És a lényeg az hogy körülbelül maximum: 7millióból kijöjjön ha lehetséges.

2013. ápr. 22. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Hétmillió miből? Forintból? Ne nevettess! Egy sima két szoba, összkomfort ház - egy jó - 10 millió forintnál kezdődik. A tied bekerülne vagy 20-ba.
2013. ápr. 22. 23:28
 2/3 Ágh Ferenc ***** válasza:
Csak tippnek mondom nézzetek körül a következő linken! Még annyit hozzá kell tennem, hogy nem szabad lebecsülni a dolgot, mert ugyan nálunk még eléggé ismeretlen, de rengeteg előnye van! Építési engedély szempontjából meg kell kérdezni az önkormányzatot! Elvileg nem kell hozzá, mivel bármikor elszállítható egy másik helyre, ami szintén nagy előny, talán anyagilag is kijönnétek, és később ha összejön több pénz, lehet váltani! [link]
2013. ápr. 23. 11:24
 3/3 Ágh Ferenc ***** válasza:
Azért nézzetek meg több oldalt is, mert elég nagy a választék, én most csak egy tippet jelöltem meg!
2013. ápr. 23. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!