Hogyan tudnánk okosan megoldani ezt a helyzetet?
Nem tudom, mekkora a nappalitok és milyen beosztású, de ha elég tágas, akkor az egyik nyugisabb sarkot lehetne a picinek berendezni, egy összecsukható paravánnal leválasztani...
Az esti TV-zés fényét elzárná a babától és a járás-kelésre nem figyelne annyira.
A paraván 1 mozdulattal eltüntethető, a fal mellé tehető, illetve 1 mozdulattal elővehető és elszeparálható a kiságy+pelenkázó.
Én a helyetekben inkább azt fontolnám meg, hogy (ha van külön hálószobátok) inkább a babát tenném a külön hálószobába és ti aludjatok egy kihúzható kanapén a nappaliban!
VAGY : a hálószobátokban helyezzétek el a babát, könnyebb hozzá éjszaka felkelni, őt is megnyugtatná a közelségetek, napközben békésebben tudna ott aludni.
Nálunk ugyanez a helyzet:))
Annyi különbséggel, hogy most a mi hálószobánkat adjuk a picinek, és mi a nappaliba költözünk.
Nálunk a nappaliból nyílik az erkély. (mert hogy panelben lakunk). Viszont az be van építve, de nagyon jól, egy kis emelkedő után tudunk oda fellépni. Mármint a volt erkélyre. Ide az emelkedőhöz fog a párom "tenni" egy akkora falat, ami eltakarja ott fent az ágyunkat. Sajnos más nem fér el ott fent. Régen egy hosszú könyvespolc volt ott, ahová most falat szeretnénk, az is szép volt. Mivel még nincs kész a fal, így képet nem tudok küldeni. :))
Egy alkásban láttam olyan megoldást,hogy polc volt az elválasztó fal.A polc közepe zárt volt,és mindkét oldalon voltak polcai.A "hátsó részben voltak a pici pelenkái,játékai stb.
A nappali felé eső részen pedig könyvek,dísztárgyak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!