Konyhába és előszobába ugye nem gáz a csempe a padlóra?
Lehet, hogy ő a falicsempét értette és nem a járólapot.
Egyáltalán nem gáz, minden modern lakás, épület már ezzel van burkolva. Esztétikus, könnyen és gyorsan takarítható.
Szóval, menj és vedd meg ami tetszik. :)
Ja, hogy falicsempét tennél a padlóra? Bocs, elsőre nem értettem. (Első vagyok.)
Nem gáz, de nem fog bejönni. A padlólap teljesen más hatásoknak van kitéve, mint a fapicsempe. Amíg falicsempe elsősorban dekoratív, addig a padlólapnak erősnek és nagy kopásállóságúnak kell lennie. Ha falicsempével burkolod a padlót, ne csodálkozz, ha hamar fénytelen lesz, lepattogzik a felszíne, ha ráejtesz valamit, ettől folyamatosan koszosnak tűnik majd. Akár meg is repedhet a használattól, letörhet a sarka, miközben bele van ágyazva a padlóba. Ráadásul csúszik is. Nem javaslom. Ne ezen spórolj.
Mi most költöztünk olyan lakásba, ahol a padló pocék minőségű csempével van burkolva. Szóval a szemem előtt van a végeredmény...
Bocs az értetlenségért, de padlólapra gondoltam:) Csak olyan mint a csempe kinézetre és ezt szoktam meg:D
A konyhában a falon csempe van, a földön padlólap lenne, az előszobában pedig tapéta van és ugyanolyan padlólap lenne ott is, mint a konyhában. A kopásállósága 4-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!