Tetőtérben sarokülő mögötti hely hogyan használható ki?
Vehettek falapokat, otthon is bekenhetitek fapáccal, majd lakkozhatjátok. Ha a párod szeret szerelni, akkor egy négyzet alakú dobozt alapjáraton nem nehéz összefúrni, és az elhúzható/felhajtható ajtóhoz is kaptok hozzávalókat barkácsáruházakban (baumax, praktiker árúsít pl.).
A falapok nagyon olcsón kijönnek, ha natúrban veszitek őket, festék kb. 1-2.000 ft hozzá.
De akár vastagabb bútorlapból is készíthetitek, az talán még olcsóbb is.
Persze, sok mindent el lehet benne tüntetni, csakhogy: valami hasonlóm nekem is volt korábban, az a probléma vele, hogy amikor viszont kifelé akarsz szedni belőle valamit, no az lesz a bajos.
Mert a garnitúrától nemigazán férsz hozzá, az pedig hogy megpakoltan kiemeld, vagy az ülőgarnitúrát húzogasd ki a helyéről.
Persze, a szükség az törvényt bont, de mivel voltam már hasonló gondban, azért ajánlottam első nekifutásban az állólámpát, ami egyben lehet hangulat- és olvasó is. Gondold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!