Hogy dobjam fel s szobám?
A szobám narancssárga meg ilyen fekete fekete iróasztal ilyesmi van benne...
szeretném feldobni:
Olyasmi diszeket ötleteket adnátok mint itt:
a narancssárga sárgás tetszik
a második és az utolsó.. ezkek az én izléseim... de nem engedi anyum. 13 vagyok szeretném ha szebb lenne... segítsetek.
vidám színű párnák, ágytakaró, rakhatsz egy parafatáblát az asztalod fölé,, "üzenőfalnak" (tudod meghívóknak stb) köré pedig vehetsz ilyen szőrös bigyót keretnek (azt hiszem boa a neve), színes, vidám képek, fotók rólad és a szeretteidről.
az IKEA-ban vehetsz ilyen kis apróságokat is vannak nagyon jó dolgok, nagyon olcsón, színes kis dobozkák az ékszereknek stb :)
esetleg ha akarsz sárga mintát vagy akármilyen színűt a narancssárga faladra, vegyél olyan festéket, amilyet akarsz, csinálj valami sablont (szívecske stb), és csináld meg a mintákat te. szerintem ennyiben anyukád is segítene, olcsón fel tudnád dobni a szobádat. vagy vehetsz a lámpádba színes égőt, az is nagyon vidám hatást kelt.
vagy ha rendetlennek látod a szobád, selejtezd ki a nem használt dolgaidat, rakj rendet, szortírozz, takaríts.
szintén IKEA: kis, kerek szőnyegek (fürdőszobainak van írva, szóval azon a részen keresd, de a szobámban vannak ilyenek), nagyon olcsók, sokféle színben, anyagban. akár többet is elhelyezhetsz a szobádban.
színes gyertyák, nem muszáj meggyújtani, csak dísznek is jó.
IKEA megint: vegyél egy téglatest alakú vázát, és vegyél bele potpurit (vagy hogy írják) ilyen illatos díszek. rendezd el a vázában szépen, finom illat lesz és jól is mutat (többféle minta, szín)
rakj ki számodra kedves emlékeket, ajándékokat a barátaidról stb.
téglatest alakú váza -> bele kagylók,az is nagyon szépen mutat.
vehetsz színes függönyt, olcsón nagyon jó mintákat lehet kapni.
akár te is kreálhatsz valami díszt színes papírból, valami kis szívecskék,viráok lógnak le damilon a plafonról , vagy ilyesmik.
vegyél színes virágokat (akár cserepes -> ehhez vehetsz vidám mintájú cserepet is), rakd ki az ablakpárkányra, polcra.
ha valami még eszembe jut, írok:)
Francba a párnákkal! Légy forradalmi és felejtsd el a begyepesedett áruházi maszlagot.
Végy példát rólam. Az én szobám is merő unalom volt de felszögeltem egy nagy száraz gallyat a falamra utána pedig tele aggattam nyers csirkelábbal.
A leginkáb valami Salvador Dalli féle fenyöfához tudnám hasonlitani.
Én most vettem néhány faltetkót a lakásba (sajna nem olcsó mulatság...)
mond meg anyukádnak hogy ez csak 1 szoba, mit van úgy oda érte?! te benne jobban érzed magad, ha olyan amilyenre vágysz akokr meg?! nem tudom h a szülők miért ilyen begyepesedettek. hál' istennek én úgy csinálom a szobám ahogy akarom (vagyis majdnem, ez a "szegényes" költségvetés miatt). én pl 1 plüss csíkot( olyan tapéta szílességűt) akarok a falra rakni függőleges irányba, amin majd lesz 4 kisebb tükör. a tükrök már megvannak, az ikeában vettem. majd később meg babzsákfotelt is akarok venni. less el 1-1 kiegészítőt ezekről a képekről és vedd meg vagy készítsd el. de vigyázz a harmóniára, mert ha vmiből túl sok van akkor ízléstelen is tud lenni, és inkább csicsás mint dizájnos.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!