Fürdőszobában a csempét ti a plafonig raknátok/raktátok fel vagy csak egy bizonyos magasságig?
csak mert elég magas, kb 2,5m magasak a falak, és a fürdő se kicsi a maga 18 m2 alapterületével. most készülök átalakítani a fürdőt, de nm sokat értek hozzá és mivel egyedül maradtam sok segítséget sem kapok. gondoltam lehetne spórolni azzal h pl kb 1,5 - 2 méterig lenne kirakva csempével. sztetek így is jól nézne ki vagy inkább ne spóroljak ezen és menjen plafonig?
válaszotokat előre is köszönöm:) 21f
köszi a sok választ!! :)
a képek tetszenek, némelyik egész bejön.
arra jutottam h kb 2 méterig felviszem a csempét, a sarokba meg ahova majd megy a nagy zuhanykabin 2 oldalról lépcsőzetesen felviszem a plafonig. felette meg majd vmi világos, egyszerű színt keresek. csak még ki kell verni egy közfalat mert el van választva kettőbe, fel kell bontani a padlót mert zuhany eddig nm volt és a kádat is cserélem sarokkádra, a mosdókagyló is másik falra kerül, a lefolyócsöveket is cserélni kell...
ha meg van véve minden anyag ami kell hozzá akkor szerintetek 2-3 emberrel meg lehet ezt oldani alig egy hét alatt? :)
nálunk 2m magasságig van csempe, azon felül pedig olyan falfesték, ami mosható, ellenáll a víznek. de még sosem lett vizes, pedig a párom 2m magas, és eléggé kacsa módjára zuhanyzik :)
plafonig nem muszáj felcsempézni, pláne ha akkorra a fürdő mint a nappalim :D gondolkodtál elválasztáson? mondjuk az egyik rész mosókonyha, másik fürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!