Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen falvédőt tegyek fel?

Milyen falvédőt tegyek fel?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne egy falvédőre az ágyam mellé, de nem egy ilyen "klasszikus" szőnyeget szeretnék, hanem valami különlegesebbet. Fát nem szivesen raknék fel.

Tudtok valamit ajánlani?

2013. márc. 9. 11:13
 1/4 Ágh Ferenc ***** válasza:
[link] meg nem a konyhai csodákra gondolok, de tovább görgetve talán találsz valami ötletet!
2013. márc. 9. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:

pedig egy dizájnos sima vagy rongyszőnyeg jól tud kinézni ha illik az enteriőrbe.

esetleg egy bambuszszőnyeg. de az meg már majdnem fa :)

2013. márc. 9. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én szőnyeg párti vagyok, szinte bármilyen be lehet tenni mellé. Jó az, hogyha hozzáérek, akkor nem hideg, valamennyi "szigetelést" is ad, nagyon szeretem.

Ha elmész egy szőnyeg boltba és kinézed valamelyiket, akkor szólni kell, hogy falvédőznek szeretnéd, szegjék el az oldalait, illetve vehetsz fa szegélylécet hozzá, abból is kaphatók már szépek és modernek és csak fel kell csavarozni a falra.

Ha van hozzá kézügyességed, akkor a patchwork falvédőt is lehetne csinálni, nekem azok is nagyon tetszenek, csak szerintem méretre csináltatni valakivel kisebb vagyon lehet. Ilyesmre gondolok, de google-ban sokat találsz:

[link]

2013. márc. 9. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Mit szólnál egy görög mintás faliszőtteshez?
2013. márc. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!