Külsőben, öltözködésben szeretem az egymástól eltérő, szürreális dolgokat. Hogy tükrözhetné ezt a szobám is?
A szürreális ruha, az olyan mint a király új ruhája?
Szerintem egy kis fogalomzavarban vagy, mire gondolsz pontosan?
szeretek mindent ami nem olyan hétköznapi, és nem is tűnik valósnak hanem olyan elvontnak. szeretem ha elütnek egymástol a dolgok. :/
és nem akarok hatalmas stíluskavalkádot a szobámba, hiszen nem nagy (4x4.5), és nem szeretem ezt a most ultradivatos "minimalista" dolgot sem, nagyon steril, nagyon gáz... :/
szeretem a színeket, de a feketét is. szeretem a tüncimünci rózsaszín szörmés cuccokat és a kórházi felszereléseket és egyéb "benemtennémaszobámba!" dolgokat is... :S
remélem, segítettem valamennyit és Ti is tudtok segíteni 1 picit. =)
Akkor ez eklektikus és nem szürrealista.
Ha saját stílusodnak tartod, akkor éppen az lenne a lényege, hogy te teremted meg a különböző elemek összhangját, tehát ez az ahol végképp nem lehet tanácsot adni, illetve, ha tanács alapján csinálod és nem belőled fakad, akkor nem hiteles.
finoman vágd földhöz:DDDDDDDD ezjó.
amúgy ha kész vagy vle,jöhetsz hozzám is megcsinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!