Szolnokon hol kapok olcsón összecsukható kempingszéket?
Nem tudom milyenre gondolsz,de szerintem 3 lábúra,nekem viszont lábúra volna szükségem
ilyenre: [link]
Látom, a kérdező igen-igen ostoba és kevéske keresekedelmi ismerettel és rálátással rendelkezik.
De hát ilyennek is kell lennie...
Hátha segít: a zöldségesnél ne keresd!
Köszönöm ezt a nagy segítséget,utolsó kommentáló.
Az intelligencia szépen megmutatkozott nálad.
Aki hülyeségeket ír, miért lepődik meg, ha hasonló szintű választ kap?!
Akárki akármit mond, a kérdező horgászboltos dumája igencsak nagyfokú hozzá nem értésre vall.
Illetve primitív észjárásra.
Attól, hogy valakinek nincs a jobb minőségűre pénze, nem feltétlen az általa vélt inkorrekt piaci magatartással kellene takarózni... Nem kell megvenni és kész.
De ha úgy jobb érzéssel tölti el, hogy másra mutogat, nekem mindegy... Sok ilyen van.
Egyébként az Auchan vagy a Tesco szezonális akcióit érdemes figyelni. Kb 1800 forint/db.
Meg kell venni 6-8 darabot. Azzal elvan az ember egy szezon erejéig. Egy darab úgy 2 hétig is eltart, ha 50 kilónál nehezebb személy nem használja.
Arra azért még kíváncsi lennék, hogy melyik gyártók címkéjére gondolt a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!