Szép házatok van? Mefelelő nektek miaz amit kiakarrok cseréltetni? é
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 12:55
1/5 anonim válasza:
A mi házunk egy négy lakásos sorház, tetőtér beépítéssel, 80 m2. Mivel ez az első saját lakásunk, ez a tanulóház. :) Amikor megnéztük terveket, csak örültünk. Most már máshogy csináltatnánk sok mindent. Máshogy a lépcsőt, máshová tennénk a konyhát...
De imádunk benne lakni! :)És igyekszünk folyamatosan szépítgetni.
2/5 anonim válasza:
az otthoni ház,amiben még félig szülőkkel meg öcsémmel lakunk,annak egyvalami hiányzik...egy dózerológép,és máris jobb lenne...
az albérlet meg egy 2.on levő lyuk,csoda hogy még egyben van,de ez még kifizethető
majd ha lediplomáztam,akkor saját lakás,és kiderül mi hozható ki belőle
3/5 anonim válasza:
25-30 éves házban lakok szal mindent kicserélnék.
4/5 anonim válasza:
Mi egy éve lakunk a házunkban, mi építettük. Nagyon szeretjük, mert minden olyan benne, amilyenek mi vagyunk, mégis találunk olyat, amit már máshogy csinálnánk. Szerintem ez normális. Ez ahogy hallottam barátoktól, ismerősöktől általában mindenkinél kijön egy idő után. Jó,jó, de ezt már nem ide tenném, ezt meg oda stb. Aztán vagy változtatsz is rajta, vagy úgy hagyod. Mi pl. megbántuk a műanyag nyílászárókat. Most már csak fából csináltatnám. Más kérdés, hogy erre volt pénz. De mondjuk 90 %-ban olyan lett, amilyet szerettünk volna.
5/5 anonim válasza:
Csak fényes járólapot vegyél! A matton minden meglátszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!