Mennyibe kerül körülbelül egy L alakú kanapé áthuzása?
Figyelt kérdés
borsod megye egyébként.2009. szept. 10. 11:55
1/4 anonim válasza:
Van kicsi L alakú kanapé és van nagy L alakú kanapé. Van egyszerű L alakú kanapé és van bonyolult L alakú kanapé. Van drága kárpit és van olcsó kárpit. Van drágán dolgozó kárpitos és van olcsón dolgozó kárpitos. Tehát ennyi adat alapján, amit megadtál valamennyibe.... Keress egy kárpitost és kérdezd meg tőle, hogy mennyibe kerül áthúzni egy L alakú kanapét. Szerintem kiröhög, ha nem mondasz neki semmi konkrétat, csak várod az ajánlatot.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a válszt,de ez feleslegesen irtad le
2009. szept. 12. 17:24
3/4 anonim válasza:
üdv.láthatalanban nehéz bármit mondani de hogy valamennyire eligazodjon anyagárban lehet számolni a munkadijat
4/4 anonim válasza:
Szia! Én a Kárpit Szerviz Kft.-vel húzattam át az ülőgarnitúrám, kevesebbe került mintha újat vettem volna és nagyon szép lett. Van egy csomó anyag mintájuk, nagyon korrektek és precízek is. Szerintem mindenképpen érdemes megkérdezni tőlük. [link] az oldaluk címe. Küldj nekik egy képet, és pontosan megmondják. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!