Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik a legjobb lakásillatosító?

Melyik a legjobb lakásillatosító?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok,ami egész nap folyamatosan illatosít,tehát nem illatgyertya,meg hasonló.Nekem régen az Air Wick jött be,amit 220-ba kellett dugni,lehetett állítani az erősségét,nagyon kellemes illatok voltak,és egy ideig lehetett kapni utánadagot is,nem kellett megvenni az egészet újra.

Szóval hatékony,valami utánadagolós,nyilván ne legyen túl drága,de inkább kerüljön kicsit több-be,csak jó legyen!!!

Tudnátok javasolni ilyeneket,és hol lehet kapni?(Budapesten,Lidl,Tesco,DM,Rossmann,meg ilyesmi)

Köszi

#lakásillatosító
2013. febr. 23. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Többet ér, ha sűrűn szellőztetsz. Ezek az illatosítók károsak az egészségre.

Nekem mindig az jut eszembe egy ilyen illatosított lakásról, hogy milyen szagot akarnak vele eltüntetni.

2013. febr. 23. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is a szellőztetésre esküszöm, bár én alapból nem szeretem az illatosítók szagát(: Gyakran szellőztess, sarkig nyisd ki az ablakokat a legnagyobb hidegben is, de csak néhány percre, akkor nem hűl ki a lakás.

Ja,még nekem nagyon bejön a frissen mosott ruha illata, ilyenkor télen teregetek a radiátorokra, és nagyon kellemes illatú a szoba tőle. Ráadásul nem lesz száraz a levegő sem.

2013. febr. 24. 09:34
 3/4 anonim válasza:

Tisztelt első álaszsadó,nálunk van illatosító a lakásba,konnektorba dugható.És kikérem magamnak,hogy a kérdést hogy milyen szagokat akarnak eltüntetni vele.Tiszta a lakásom,talán még a kelleténél jobban is,és kényszeresen mosom a függönyöket,szőnyegeket,ágyneműket a lakásban.Nálam ez tisztelt kérdező nagyon bevált.

Amikor kifogyott az illatosító,meglepetésemre,akkor is illatos lakásba értem haza,mivel mindennek finom öblitő illata volt.És persze ténylegesen fontos a szellőztetés is,rendszeresportalanítás is,mert bármilyen ihetetlen a lerakodótt por,is tud kellemetlen állott szagot okozni.

Vissza térve a kérdésre-nekem az elektromos brise(most már glade) illatosító,vált be.abból is az almás-fahéjas.kellemes fűszeres,és eléggé intenzív illata van,még akkor is ha csak 1-es fokozaton használod,ezáltal kicsit takarékosabb is.jelenleg 1100 forintba kerül a készülékkel együtt.Olyan egy másfél hétig tart ki.

2013. febr. 25. 00:17
 4/4 anonim válasza:

Lehet, már nem aktuális, de ha valaki mégis olvasná, akkor íme a szerény véleményem.

Az első kettőnek teljesen igaza van, mindig kell szellőztetni, de télen azért is fontos, mert bepenészedhet a ház, lakás.

Illatosítónál mi is kipróbáltunk mindent és a legtöbb valóban káros anyagokkal van telepumpálva. Volt itt már Wunderbaum-tól a konnektorba dugható, vagy pálcikás micsodáéig minden. Aztán ezeket meguntuk és a feleségem kutatta ki, hogy milyen automata illatosítók vannak magasabb kategóriában. Abból is többet elfogyasztottunk, aztán a moodo.hu illatosítónál ragadtunk le. Ez szubjektív, biztosan van, akinek a pálcikás a legjobb vagy a falba dugható, nekünk ez bevált. Itt te tudod kikeverni az illatokat a telefonodon, időzíthető, távolról is be tudom kapcsolni, van eleve több illat és ez a játék nekünk nagyon tetszik. :)

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

2022. dec. 20. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!