Melyik a legjobb lakásillatosító?
Olyanra gondolok,ami egész nap folyamatosan illatosít,tehát nem illatgyertya,meg hasonló.Nekem régen az Air Wick jött be,amit 220-ba kellett dugni,lehetett állítani az erősségét,nagyon kellemes illatok voltak,és egy ideig lehetett kapni utánadagot is,nem kellett megvenni az egészet újra.
Szóval hatékony,valami utánadagolós,nyilván ne legyen túl drága,de inkább kerüljön kicsit több-be,csak jó legyen!!!
Tudnátok javasolni ilyeneket,és hol lehet kapni?(Budapesten,Lidl,Tesco,DM,Rossmann,meg ilyesmi)
Köszi
Többet ér, ha sűrűn szellőztetsz. Ezek az illatosítók károsak az egészségre.
Nekem mindig az jut eszembe egy ilyen illatosított lakásról, hogy milyen szagot akarnak vele eltüntetni.
Én is a szellőztetésre esküszöm, bár én alapból nem szeretem az illatosítók szagát(: Gyakran szellőztess, sarkig nyisd ki az ablakokat a legnagyobb hidegben is, de csak néhány percre, akkor nem hűl ki a lakás.
Ja,még nekem nagyon bejön a frissen mosott ruha illata, ilyenkor télen teregetek a radiátorokra, és nagyon kellemes illatú a szoba tőle. Ráadásul nem lesz száraz a levegő sem.
Tisztelt első álaszsadó,nálunk van illatosító a lakásba,konnektorba dugható.És kikérem magamnak,hogy a kérdést hogy milyen szagokat akarnak eltüntetni vele.Tiszta a lakásom,talán még a kelleténél jobban is,és kényszeresen mosom a függönyöket,szőnyegeket,ágyneműket a lakásban.Nálam ez tisztelt kérdező nagyon bevált.
Amikor kifogyott az illatosító,meglepetésemre,akkor is illatos lakásba értem haza,mivel mindennek finom öblitő illata volt.És persze ténylegesen fontos a szellőztetés is,rendszeresportalanítás is,mert bármilyen ihetetlen a lerakodótt por,is tud kellemetlen állott szagot okozni.
Vissza térve a kérdésre-nekem az elektromos brise(most már glade) illatosító,vált be.abból is az almás-fahéjas.kellemes fűszeres,és eléggé intenzív illata van,még akkor is ha csak 1-es fokozaton használod,ezáltal kicsit takarékosabb is.jelenleg 1100 forintba kerül a készülékkel együtt.Olyan egy másfél hétig tart ki.
Lehet, már nem aktuális, de ha valaki mégis olvasná, akkor íme a szerény véleményem.
Az első kettőnek teljesen igaza van, mindig kell szellőztetni, de télen azért is fontos, mert bepenészedhet a ház, lakás.
Illatosítónál mi is kipróbáltunk mindent és a legtöbb valóban káros anyagokkal van telepumpálva. Volt itt már Wunderbaum-tól a konnektorba dugható, vagy pálcikás micsodáéig minden. Aztán ezeket meguntuk és a feleségem kutatta ki, hogy milyen automata illatosítók vannak magasabb kategóriában. Abból is többet elfogyasztottunk, aztán a moodo.hu illatosítónál ragadtunk le. Ez szubjektív, biztosan van, akinek a pálcikás a legjobb vagy a falba dugható, nekünk ez bevált. Itt te tudod kikeverni az illatokat a telefonodon, időzíthető, távolról is be tudom kapcsolni, van eleve több illat és ez a játék nekünk nagyon tetszik. :)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!