Mivel szedem ki egy vaj színű textilbőr fekete foltját?
Figyelt kérdés
Vaj színű textílbőr irodai székem be feketedett középen egy csík formájában, Pár hónapos. Probáltam,üvegtisztítóval,ecettel,műszerfal tisztító spray és törlökendő, Vanish szappannal. Teljesen tanácstalan vagyok.....2013. febr. 15. 17:41
1/8 TappancsMancs válasza:
Az is kell hozzá mitől van a folt, bár szakértő az nem vagyok de abból ki tudsz indulni. Azt is érdemes megnézned hogy a huzata leszedhető e? Oldalt vagy az alján lehetnek cipzárak egyéb rögzítések, már ha majd ez is segít. Ha le tudod venni akkor patyolatban megmindják, de kérdezni fogják mitől ered a folt.
2/8 TappancsMancs válasza:
Mert lehet simán a sötétebb ruháktól is vagy a test miatt is. Mindkettő más más tisztítást igényel. Ha meg ráömlött valami az is más.
3/8 TappancsMancs válasza:
A textílbőr az műbőr? Vagy is műanyag?
4/8 TappancsMancs válasza:
Ha meg van mitől foltos akkor ha nem is tudnád leszedni a huzatát érdemes lehet patyolatban megkérdezni mert tanulják a folttisztítást. Értenek hozzá. Múltkor én is kérdezősködtem érdemes e bevinnünk valamit.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ha lesz lehetőségem rá kérdézek egy szakértőre. A huzat sajnos nem szedhető le,nincs zipzár. Óvtam ezt a széket,csak ültem rajta, ebből kifolyólag vagy a testemtől vagy a ruhámtól eredhet,ruháim nem gagyi festett koplalós anyagbol vannak, így valoszinűleg izzadság jöhet szóba,bár nálam a higénia nem hanyagolt. A textilből tartalmaz bőrt. Elméletileg hasonló mint a bőr és olcsóbb is,mivel vízzel is tisztítható. Csupán pár hónapos,megértettem volna ha 1-2 év múlva kezdte volna el...
2013. febr. 18. 11:14
6/8 TappancsMancs válasza:
Azt még talán nézd meg, hogy tépőzáras e, mert az én székemnek így van rögzítve az ülőpárnája. Hátha? Én megnézném még a papírjait abban benne lehet az anyag pontos elnevezése ami kellhet a tisztítósnál és benne lehet még a tisztítása is.
7/8 TappancsMancs válasza:
8/8 TappancsMancs válasza:
Erről az új textilbőr dologról azért nem sok jót mondanak az emberek a tapasztalatuk alapján. Ezeket már ilyenre tervezik, hogy vegyél újat mert az a biznisz. :)
Vagy youtube: http://www.youtube.com/watch?v=UmatL75dO3c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!