Kuko kérdése:
Hogyan tegyem fel az öntapadós cuccot a csempére?
Figyelt kérdés
Már nem az első eset és meguntam, hogy most is vettem egy wc papír tartót ami öntapadós és a csempére akarom rátenni picit bevizezem ahogy olvastam és jó erősen oda nyomom de nem bír ki egy két óránál többet és leesik... Ragasztóval nem akarom mi az ötletetek mivel lehetne ott maradásra bírni???2013. febr. 14. 12:49
1/4 anonim válasza:
Javaslom , hogy kétoldalas ragasztószalaggal tedd fel . Van köztük igen erős is , de ez itt nem a reklám helye .
2/4 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy az öntapadó cuccokat vízbe kell mártani. Lehúzni a védőfóliát és odanyomni.
3/4 Ágh Ferenc válasza:
Gondolom úgy öntapadós, hogy kis gumiszerű talpakkal van ellátva. Nem egy profi dolog, de azért két óránál többet kellene bírnia! Tehát lényeg, hogy a csempe üveg-szerüen sima legyen, valami tisztítószerrel alaposan tisztítsad meg, hogy zsír és szennyeződés mentes legyen! Most már nem árt a talpakat is alaposan megtisztítani, aztán nedvesítés és jó erősen odaszorítani a csempéhez! Ha ezek után is kudarc, akkor sajnos ragasztó! Pálma ragasztó biztos megtartja, és ha mégis leszednéd, vékony késsel biztos lejön és a maradék ragasztót is ell lehet a késsel távolítani, mert nem keményedik meg teljesen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségüket...
2013. febr. 15. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!