Szerintetek milyen legyen? (Link, többi lent)
Figyelt kérdés
a falam színe pale pink 200 LINK: [link] és ebből a színpalettából milyen színű függönyt és szőnyeget vegyek?HELP!2013. febr. 1. 14:02
1/10 anonim válasza:
A linkre katt, akkor csak egy nagy üres, fehér oldalt látok. Persze, lehet, hogy az is jó lesz? :))))
2/10 A kérdező kommentje:
jajj bocsi....:// itt a link remélem
ez már jó lesz:)) [link]
2013. febr. 1. 15:37
3/10 anonim válasza:
Nagyon picik a képek, nem tudom kivenni, hogy mi micsoda, de annyit tudnék tanácsolni, hogy ha a falad sötétebb, akkor a függöny és a szőnyeg minimum két árnyalattal legyen világosabb! Ha a falad világos, akkor pedig sötétebb!
4/10 A kérdező kommentje:
értem,rendben köszi!:) felpontoztalak!:))
2013. febr. 2. 14:32
5/10 anonim válasza:
Szia!
Szőnyeget hasonló világos árnyalatban válassz, esetleg 1-el sötétebbet. Függony lehet 2-vel sötétebb. Nem tudom milyen szobád van, passzoljon színben a falhoz és a bútorokhoz.
6/10 A kérdező kommentje:
rendben köszi a segítséget!:)
2013. febr. 23. 07:25
7/10 anonim válasza:
Nagyon jó hozzá a barna vagy a zöld, persze vagy ez vagy az.a barna rózsaszín összeállításnak meleg és nyugodt kisugárzása van. A zöld rózsaszín tavaszi hangulatot áraszt.
q=sz%C3%ADnkerék&hl=ru&newwindow=1&client=safari&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=u8otUZn0DYap4ASRm4DYBQ&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=672
Válassz szint a színkeréken vagy közvetlenül a rózsaszín mellôl színt vagy a vele szemköztit. Így biztos nem hibázod el. Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
rendben,köszii:))
2013. febr. 28. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!