Janotka Melinda kérdése:
Mit rakjak a kopott íróasztalomra hogy nelátszodjon?
Figyelt kérdés
Terítő nem jó mert összekoszolódik és elcsúszkál!
Kérek sok ötletet!!
2013. jan. 20. 21:19
1/10 anonim válasza:
Öntapadós tapétával vond be. Van választék a színt illetően.
2/10 anonim válasza:
Öntapadós tapéta az jó, van vízálló is azt konyhabútorokra szokták tenni, na az kell neked.
4/10 A kérdező kommentje:
és honnan szerezzek tapétát?
2013. jan. 20. 22:21
5/10 kunu lenke válasza:
Szia.A Thököly úton a Gizella és z Ilka utca között van egy jó tapéta kereskedés!De a XIX ker Üllői úton a Tűzoltóság és a Hatát út között is van.De érdemes a Google-ba beütni ott többet is találsz telefonon is tudnak aztán információt is adni színek méretek árak iránt.
6/10 anonim válasza:
Ragaszthatsz rá akár csomagolópapírt is!
7/10 anonim válasza:
A legtöbb tapétaboltban van öntapadós tapéta, sőt papírboltban is láttam már. Tescóban is, csak ott méterre nem lehet venni. Le kell mérni az asztalt, mert a szélessége adott(azt hiszem van 45cm és 75cm széles). Feltenni nem olyan egyszerű, kérj segítséget, mert tele lesz légbuborékkal, ha nem vagy elég ügyes. De, ha igen, akkor hajrá!
8/10 anonim válasza:
Lehet kapni egész asztalt lefedő havi bontású naptárakat. Nekem is ilyenem volt sokáig. Az egész aszalt beteríti és azon tudsz dolgozni is, takar is, meg írkálni is lehet rá. :) Papírboltba kérdezz rá.
9/10 anonim válasza:
Rádobhatsz egy darab PVC-t is, azt még ragasztani sem kell. Láttam már famintásat is.
10/10 anonim válasza:
Az én íróasztalom egész tetején valami forgószékek alá ajánlott szőnyegkopást gátló vastag, kemény műanyag van, ami tökéletes végtelenített egérpadként is :) Átlátszó, de homályos annyira, hogy nem látszik alatta a kopás, plusz tök jó egyenes, tisztítható felületet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!