Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit rakjak a kopott íróasztalo...

Janotka Melinda kérdése:

Mit rakjak a kopott íróasztalomra hogy nelátszodjon?

Figyelt kérdés

Terítő nem jó mert összekoszolódik és elcsúszkál!

Kérek sok ötletet!!

2013. jan. 20. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Öntapadós tapétával vond be. Van választék a színt illetően.
2013. jan. 20. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Öntapadós tapéta az jó, van vízálló is azt konyhabútorokra szokták tenni, na az kell neked.
2013. jan. 20. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Két méter földet.
2013. jan. 20. 22:10
 4/10 A kérdező kommentje:
és honnan szerezzek tapétát?
2013. jan. 20. 22:21
 5/10 kunu lenke ***** válasza:
100%
Szia.A Thököly úton a Gizella és z Ilka utca között van egy jó tapéta kereskedés!De a XIX ker Üllői úton a Tűzoltóság és a Hatát út között is van.De érdemes a Google-ba beütni ott többet is találsz telefonon is tudnak aztán információt is adni színek méretek árak iránt.
2013. jan. 20. 22:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Ragaszthatsz rá akár csomagolópapírt is!
2013. jan. 21. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb tapétaboltban van öntapadós tapéta, sőt papírboltban is láttam már. Tescóban is, csak ott méterre nem lehet venni. Le kell mérni az asztalt, mert a szélessége adott(azt hiszem van 45cm és 75cm széles). Feltenni nem olyan egyszerű, kérj segítséget, mert tele lesz légbuborékkal, ha nem vagy elég ügyes. De, ha igen, akkor hajrá!
2013. jan. 21. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet kapni egész asztalt lefedő havi bontású naptárakat. Nekem is ilyenem volt sokáig. Az egész aszalt beteríti és azon tudsz dolgozni is, takar is, meg írkálni is lehet rá. :) Papírboltba kérdezz rá.
2013. jan. 23. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Rádobhatsz egy darab PVC-t is, azt még ragasztani sem kell. Láttam már famintásat is.
2013. jan. 24. 03:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én íróasztalom egész tetején valami forgószékek alá ajánlott szőnyegkopást gátló vastag, kemény műanyag van, ami tökéletes végtelenített egérpadként is :) Átlátszó, de homályos annyira, hogy nem látszik alatta a kopás, plusz tök jó egyenes, tisztítható felületet ad.
2013. jan. 25. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!