Hogyan rendezhetném be az új szobát "törökösen"? Milyen szőnyeg, ágytakaró, és egyéb kellékek legyenek? Hol szerezzem be, vagy miként készítsem el? Milyen egyéb kellékek legyenek?
De igen :D
És épp most fogunk költözni, úgy rendezhetjük be a szobát ahogy szeretnénk, többnyire csak ágyunk van :))
Van valami ötleted?
Tudnál mutatni ilyen szőnyegeket, ill függönyöket? Ami kimondottan törökös? Mert csak párnákat leletem bőven.
Köszi különben a válaszod. A falat én is bordóra tervezem, meg esetleg a falra lámpákat, és az lenne a sötétkék zöld kombináció, de még nem tudom hogy az úgy jó e :)
Szőnyegeket én a Diegoban láttam szépeket. Mintája alapján nem biztos, hogy török, lehet hogy perzsa, de nem sok a különbség az európai szemnek. Én nem az összes falat festeném bordóra, hanem hagynék krémszín falakat is, így kontrasztosabb. A zöldet és kéket meg külön szobákba raknám nem a bordó mellé. Jobb az arany vagy bézs a bordóval. Szóval szőnyegek:
Ezek kifejezetten tetszenek:
[link] /kremtol-barnaig.c.117/kasmir-815csontszinu.p.5996285742436?start=5
[link] /kremtol-barnaig.c.117/antik-152barna.p.5996285795531?
[link] /terratol-bordoig.c.125/antik-152bordo.p.5996285795548?
[link] /terratol-bordoig.c.125/living_treasure-li01piros.p.5996285676342?start=10
Nagyon szépen köszönöm mind kettőtöktől a linkeket.
A falszíntől félek, mert én mindig a világos fal híve voltam, a halványsárgájé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!