Mi a véleményetek az OBI Design Color diszperziós festékről?
Figyelt kérdés
Elvileg ez egy egyrétegű beltéri falfesték, érdekelne, hogy valóban csíkmentesen fed-e és mennyire kiadós?2013. jan. 12. 18:16
1/3 kunu lenke válasza:
Szia.Bárki is mondja írja,hogy egyrétegű az nem úgy van!Azt pedig,hogy csíkmentesen fed az csak inkább a szakember esetében szokott így igaz lenni vagy ha valaki kivételesen ügyes és esetleg nem először dolgozik festékkel.A kiadósság a fal felületétől ás minőségétől is függ,hogy például milyen alapfelületre hordja fel az ember.De javasolt,hogy előtte mély alapozóval kend le a felületet majd száradást követően a színes festéket jól keverd fel felhasználás előtt,hogy ezzel is elkerüld a csíkozódást is.
2/3 anonim válasza:
Én olyan nagyon sárgát vettem belőle..világos színre lett kenve így lényegébe tényleg elég volt 1 réteg.Nem vagyok festőművész,de elég szépre sikerült :) Mondjuk nem egy fényáradattól úszó nappaliról van szó így a kisebb hibák nem szembetűnőek.A ház többi részén dulux és polifarbe lett használva hát egy lapra nem lehetne venni semmilyen szempontból,de mint saját márkás termék nem vártam sokat,de a vártnál jobb volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát, nem túl biztató válaszok :) Mindenképp biztosra akarok menni, igaz, festékszóró pisztoly alkalmazásával vinném fel, tehát ezért is lenne fontos, hogy egy rétegben fessen. Igyekszem minél olcsóbb költségvetésből megoldani, persze a minőség az, amiből nem szabad adni, ha az ember jót akar.
Köszönöm szépen, hogy írtatok!
2013. jan. 25. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!