Olcsó mdf konyhafront egyedi méretben hol készítenek?
Már végig böngésztem a netet, 12e Ft-tól a csillagos égig találtam árakat, meg a kérjen ajánlatot szöveggel találkozok sok helyen.
Azért az köztudott hogy a neten felelhetőknél mindig van olcsóbb megoldás.
Szóval a lényeg hogy van egy undorító piros konyhaszekrényem.Ebből szeretnék szépet varázsolni.Alapból csúnyák az ajtók, így egy egyszerű festés nem sokat segítene rajta.
Arra gondoltam hogy magát a szekrényt lefesteném, de az ajtókat úgy ahogy van lecserélném.Persze pechem van, mert nem szabvány méret, így csináltatnom kell.
6 db 75x54-es ajtóról van szó, és 20 ezer forintnál többet nem nagyon tudok rászánni.
Tehát olyat keresek ahol max. bruttó 9000Ft/nm áron készítik.
Nincs nagy igényem, a legegyszerűbb marás nélküli fa színű frontra vágyok.
Ha valaki tud Budapest környékén ilyet, vagy esetleg itt van olyan asztalos aki ennyiért vállalja annak nagyon örülnék.
Köszönöm szépen a választ és a tanácsot.
Az általad ajánlott helyről már várom az árajánlatot.
Közbe még nézelődtem más helyeken is, csak megmondom őszintén én ehez nem nagyon értek. :)
Van egy hely, ahol azt írják hogy a náluk vásárolt bútorlapot ingyen vágják méretre és 170Ft/fm- ért élzárózzák.
A bútórlap ár úgy van megadva hogy 10nm alatt 3315Ft,
tehát akkor elvileg nekem a durván 2,5 nm-nyi bútorlap 8290Ft ugye a vágás ingyenes, a fólia meg 2640.
Jól számolok??
Segítségedet előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!