Hogy hívják illetve hol lehet méretre vágatni Bp. -en 4-5 cm-es bútorlapot?
Figyelt kérdés
Lapszabászatok lapjain sehol sem találok ilyen vastagságú bútorlapot, olyanra gondolok, amilyenből pl a vastag lebegő polcok készülnek. Nappali bútort, dohányzó asztalt szeretnék készíteni belőle.2012. nov. 23. 13:30
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Úgy tudom, bútorlapból 25mm-es a legvastagabb.
A konyhai munkalap is csak 38mm-es, de az csak max. 600mm széles és az egyik él gömbölyített.
3/6 Ágh Ferenc válasza:
Én az ilyen helyzeteket úgy szoktam megoldani, hogy több rétegből rakom össze, ami még némi spórolásra is ad lehetőséget, hisz a munkalapok ára meglehetősen magas! Ha a kiválasztott szín ugye általában 18 mm. az két rétegben 36mm, akkor közé lehet akár fehérből is rakni mondjuk 12mm-est, az már majdnem kiadja amit szeretnél. Az már csak a látható részek igénye, hogy csavarokkal, vagy ragasztóval rögzíted a lapokat össze. Az élére úgyis kell valami takarás, tehát senki nem látja, hány darabból áll.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Eurolight. Ez az! Köszi a válaszokat!
2012. nov. 24. 02:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!