Hidromasszázs kádban lehet csak úgy simán fürdeni/zuhanyozni vagy mindig be kell kapcsolni a motorját? Habfürdőt, fürdősót. Lehet bele tenni?
Ha nem akarod nem kapcsolod be a szivattyút! Lehet benne simán zuhanyozni, és csak fürödni is. A habfürdőkkel csínján kell bánni, mert masszázs üzemben igen sok habot tud keverni!
Szerintem nem kell sokkal többet törődni vele, mint egy sima káddal, feltéve, ha eddig is hetente kitakarítottátok a fürdőszobát.
Úgy látom a nem volt túl lelkiismeretes a cég akitől vettétek, mivel fontos információkat nem közöltek veletek..:(
Lehet fürdeni zuhanyozni benne, de csak azokat az adalékokat tehetsz a vízbe, amiket ők javasolnak ill. forgalmaznak. Sőt, a használat előtt le kell zuhanyozni, de az sem mindegy milyen tusfürdőt használsz. Zuhanyozni azért kell, hogy a testeden lévő szennyeződés, és főleg a zsír ne a jakuzziba kerüljön, mivel ez a víz 3 hónapig van benne. Ronda amikor a kád szélén látszik a barna zsírréteg.
Mi akkor Dove-t használtunk, de azt mondták nem jó, mivel abban van valamilyen "zsíros" adalék, amitől nem szárad az ember bőre.
Másrészt mivel lágy víz van benne, /a miénken 4 NK/ jól le kell mosni a testünkről a tusfürdőt, mert nagyon habos lesz a víz ha a kádba kerül.
Hát nem olcsó mulatság egy jakuzzi, hogy kinek mit ér meg, az egyén és pénztárca függő.
Lőjetek le!
Én a jakuzzira gondoltam, most esett le hogy...
Bocsi!
Tehát a hm.sarokkádba tehetsz fürdősót, de a habfürdővel csak óvatosan.
Az áram nem vészes, nem igazán vesszük észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!