Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A lampamban megolvadt a...

Nyuszicsibe86 kérdése:

A lampamban megolvadt a viasz, de nem lettek belole bubik, hanem felkuszott az uveg falara. Megrazas utan levalik, de aztan ujra az uvegre maszik. Mi a baja?

Figyelt kérdés
Hasznaltan kaptam nemetorszagbol,csak az egot kelett kicserelni benne,irta rajta h 25w os egovel mukodik,olyant is vettem bele.4orat volt bekapcsolva,icipici buborekok lettek benne,ugy nezett ki mint az asvanyvizes uvegben a bubik.azok mozogtak,de a lenyeg az uveg falan szetfolyva allt..Mit tegyek vele?vegyek bele erosebb egot??

2012. nov. 14. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan mintha egy idő után "elhasználódna" benne a viasz! Nekem is ezt csinálta egy-két év használat után!
2012. nov. 14. 19:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom mennyit volt hasznalva,de utanna neztem,es eszrevettem hogy kevesebb folyadek van benne a kelletenel,mivel a kupakja alatt vagy par centivel lejebb van,tehat nincs tele mint a netes kepeken mind...Szoval ez baj,v attol mukodhet?
2012. nov. 14. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól még működnie kellene, a miénk sincs teljesen tele, valami más tré van azzal a lámpával hagyd a fenébe, figyelj a praktikerben 1400ért lehet venni a kifutó lávalámpákat...
2012. nov. 15. 15:00
 4/5 A kérdező kommentje:
vettem bele 40es izzot,de ugyanaz mint a gyengebbel...felfut az uvegre a viasz es ottmarad:(tele van nagyon pici buborekokkal ami megy le fel,de csak ennyi...praktikerbe biztos nem fogok menni,mivel nem magyarorszagon elek.
2012. nov. 15. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lávalámpám már újonnan sem volt jó. A 2 oldalára futott fel a benne lévő folyadék, de még a tetején is 'megült' egy kicsi. Amikor bekapcsolom kétoldalt elkezd felmenni és a tetején marad...ha kikapcsolo, leülepszik, de kétoldalt és a tetején mindig marad egy kicsi....
2013. jan. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!