A fekete bútoron vagy a fehéren látszik jobban a por?
Figyelt kérdés
Ez a két szín passzolna a nappalinkba, mindkettő tetszik, leginkább takarítási szempontok alapján szeretnék dönteni.2012. okt. 27. 04:31
1/6 anonim válasza:
A feketén minden jobban meglátszik. Főleg ha fényes a felület. A fehér jobb ebből a szempontból.
2/6 anonim válasza:
Jaja, a feketén. Tapasztalat. A könyvespolcom mind fekete, oda kell rá figyelni. Viszont van fehér bútor is a házban, azon alig látszik ha egy takarításból kimarad.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor fehéret veszek. Nekem semmi fehér nincs még, egy asztal van, ami fekete üveg, enyhén döntött fekete fa lábakkal és nagyon megáll rajta a por, de az egyik barátnőm panaszkodott, hogy neki fehér szekrénysora van és nagyon sokat kell takarítani, mert a por annyira látszik..
2012. okt. 27. 07:49
4/6 anonim válasza:
Feketén bizony... A szobámban szinte csak fekete bútorok vannak,így jó sokat kell takarítani. Szándékomban áll vagy átfesteni vagy valamivel leragasztani. Nem ajánlom hogy ilyet vegyél.
5/6 anonim válasza:
A fehéren is meglátszik, de jóval később. Nekem fehérek a bútoraim, de nem tragédia, ha később takarítok, viszont addigra már a bükkön is látszik szóval mindegy, mert mind poros.
6/6 anonim válasza:
szerintem mindegy milyen a színe. van itthon fekete és cseresznye is, fehér is....mindegyiken meglátszik a por. a fekete szebb szerintem de azon virít minden porszem így érdemes 1-2 naponta áttörölni, a fehéren kevésbé feltűnő de azon is látni ugyanúgy így azt se árt hasonló gyakorisággal áttörölni. főleg, hogy nappaliban lesz...ott én minden nap por törölnék...hála égnek még csak a saját szobámban kell :) itt elég hetente, úgyis csak én látom :D
-21/L-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!